dissabte, 26 de juny del 2021

1a TROBADA CERCLE POÈTIC BISBALENC


El dimecres 23 de juny vam celebrar la primera trobada del Cercle a l'espai de la biblioteca de La Bisbal del Penedès. Fou un primer contacte exitós i estem molt contents de l'acollida que ha tingut l'entitat, tot i tenir tres mesos de vida i haver nascut dins un context sanitari indesitjable. 

Acabats d'obrir els espais públics per a poder fer trobades de diverses persones, no vam voler esperar gaires dies i ens vam posar a la feina quant a la difusió de l'acte. Agraïts a qui s'hi va poder acostar i també a qui no hi va poder ser per compromisos de revetlla. Vam tenir l'oportunitat de conèixer-nos i fer una bona xerrada. Durant la conversa grupal també vam comentar la periodicitat de les trobades que, de moment, hem convingut amb l'ajuntament: ENS VEUREM EL SEGON DIMECRES DE CADA MES, AMIGUES! (18:30h)

Més endavant, i passat l'estiu, mirarem d'ampliar trobades i d'anar modificant el calendari dins les possibilitats de totes. Tenim un espai definit i fantàstic a la biblioteca, però les nostres il·lusions ens porten a demanar espais més grans per a poder desenvolupar les idees que tenim i que de ben segur portarem a terme.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

1a TROBADA CERCLE POÈTIC BISBALENC